Лінійна алгебра та аналітична геометрія : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти у галузі знань F «Інформаційні технології», за спеціальностями F2 «Інженерія програмного забезпечення», F3 «Комп’ютерні науки», F5 «Кібербезпека та захист інформації» - Баландіна, Наталія Миколаївна (Одеса, 2025)
Методичні рекомендації містять стислий теоретичний матеріал, приклади розв’язання завдань, вправи для самостійної роботи, та рекомендовані джерела до практичних занять та самостійної роботи, а також питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань F «Інформаційні технології», які навчаються за спеціальностями F2 «Інженерія програмного забезпечення», F3 «Комп’ютерні науки», F5 «Кібербезпека та захист інформації» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних занять з дисципліни «Лінійна алгебра та аналітична геометрія».
Баландіна Н. М. Лінійна алгебра та аналітична геометрія : метод. реком. для підгот. до практич. занять та самост. роботи здобув. вищої освіти у галузі знань F «Інформаційні технології», за спец. F2 «Інженерія програмного забезпечення», F3 «Комп’ютерні науки», F5 «Кібербезпека та захист інформації» [Електронне видання] / уклад.: Н. М. Баландіна ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2025. - 80 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30815 ; DOI : https://doi.org/10.32837/11300.30815
Keywords: Системи лінійних алгебраїчних рівнянь; матриці та визначники; комплексні числа; лінійні простори; елементи векторної алгебри та аналітичної геометрії; класичні розділи вищої математики; обробка інформації