Основні композиційно-структурні особливості текстів ЗМІ - Бобаль, Н. Р.; Bobal, N. R. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена дослідженню особливостей текстів ЗМІ, мови ЗМІ зокрема та визначенню основних композиційно-структурних особливостей текстів ЗМІ, а саме: оперативно-новинних, оперативно-дослідних, дослідницько-новинних, дослідницьких, дослідницько-образних.
Бобаль Н. Р. Основні композиційно-структурні особливості текстів ЗМІ / Н. Р. Бобаль // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 1 – С. 3-6
Keywords: тексти ЗМІ; мова ЗМІ; композиційно-структурні особливості; СМИ; язык СМИ; композиционно-структурные особенности; media-texts; media-language; compositional and structuralfeatures