Особливості використання земельних ділянок прибудинкових територій - Приходько, Ірина Анатоліївна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті розглянуто питання особливостей регулювання використання земельних ділянок прибудинкових територій, розкрито та проаналізовано зміни в законодавстві зв'язані з цим питанням.
Приходько І. А. Особливості використання земельних ділянок прибудинкових територій / І. А. Приходько // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 154-156.
Keywords: прибудинкова територія; земельна ділянка; земельне законодавство; використання земельних ділянок прибудинкових територій