Актуальні проблеми держави і права - (:unkn) unknown (Одеса : Гельветика, 2021)
Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, студентів юридичних вищих навчальних закладів і практичних працівників органів державної влади й місцевого самоврядування.

The collection is designed for researchers, teachers, students of law schools and practitioners of public authorities and local governments.
Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 89 / редкол.: Г. I. Чанишева (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2021. – 124 с.
Keywords: право; відповідальність; юриспруденція; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; збірник наукових праць; криміналістика; right; collection of scientific works; criminalistics; jurisprudence