Поділ житлового будинку, квартири як спосіб припинення відносин спільної власності - Балюк, Юлія Олексіївна; Балюк, Юлия Алексеевна; Baluk, Julia O. (My University, 2015)
У статті досліджуються спосіб припинення відносин спільної власності фізичних осіб шляхом поділу та виділення частки у житловому об’єкті нерухомості. Окрема увага приділяється обмеженням здійснення права поділу будинку, квартири

В статье исследуется способ прекращения отношений общей собственности физических лиц путем раздела и выдела доли в жилом объекте недвижимости. Отдельное внимание уделяется ограничениям осуществления права на разделения дома, квартиры.

In the article explores ways of termination of relations common property of individuals by separation and isolation of the share in the residential real estate properties. Special attention is paid to limiting the exercise of separation houses, flats.
Балюк Ю. О. Поділ житлового будинку, квартири як спосіб припинення відносин спільної власності / Ю. О. Балюк // Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 18. – С. 51-55.
Keywords: житло; право спільної власності; державна реєстрація; поділ; виділення; поділ житлового будинку; жилье; право общей собственности; государственная регистрация; раздел; выдел; разделение жилого дома; housing; the right to common property; state registration; division; separation; separation of a dwelling house