Поняття, правові ознаки та порядок створення фермерського господарства - Чумаченко, Каріна Ігорівна; Жмурченко, Юлія Костянтинівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена аналізу законодавства про фермерські господарства в Україні. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення сучасного законодавства про фермерство. Досліджено проблеми законодавчого регулювання діяльності фермерських господарств.
Чумаченко К. І., Жмурченко Ю. К. Поняття, правові ознаки та порядок створення фермерського господарства/ К. І. Чумаченко., Ю. К. Жмурченко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 200-202.
Keywords: фермерське господарство; законодавство про фермерство; сільськогосподарське виробництво; аграрне законодавство