Правові засади становлення виборчої системи до Європейського парламенту - Вархов, Г. В. (Одеса, 2016)
В статті проведено аналіз становлення виборчої системи Європарламенту, що дає підстави стверджувати, що цей процес пов'язаний із процесом формування Європарламенту як представницького, наддержавного, багатонаціонального органу, а також із розширенням його повноважень.
Вархов Г. В. Правові засади становлення виборчої системи до Європейського парламенту / Г. В. Вархов // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 35-39.
Keywords: виборча система; виборче право; виборча система Європейського парламенту; Європейський Союз; міжнародно-правові акти