Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Технології комп'ютерного проєктування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Технології комп'ютерного проєктування» Вакарчук Анна Олександрівна. 2. Вакарчук А.О. Технології комп’ютерного проєктування : методичні рекомендації для самостійної роботи. Одеса, 2025. 15 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.