Право працюючих жінок на охорону материнства за трудовим законодавством України - Пожарова, О. В.; Pozharova, O. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті досліджується юридичне забезпечення права працюючих жінок на охорону материнства за трудовим законодавством України. Вносяться пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства і проекту Трудового кодексу України у сфері охорони материнства.
Пожарова О. В. Право працюючих жінок на охорону материнства за трудовим законодавством України / О. В. Пожарова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 216-222.
Keywords: працюючі жінки; материнство; охорона материнства; норми трудового права; работающие женщины; материнство; охрана материнства; нормы трудового права; working women; maternity; maternity protection; norms of labour law