Позитивний зарубіжний досвід виконання покарання у виді позбавлення волі на певний строк як концептуальна основа реформування кримінально-виконавчої системи України - Пузирьов, М. С.; Пузырев, М. С.; Puzyrov, M. S. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена обґрунтуванню пріоритетних напрямів використання позитивного зарубіжного досвіду виконання покарання у виді позбавлення волі на певний строк у процесі реформування кримінально-виконавчої системи України.

Положительный зарубежный опыт исполнения наказания в виде лишения свободы на определенный срок как концептуальная основа реформирования уголовно-исполнительной системы Украины. Статья посвящена обоснованию приоритетных направлений использования положительного зарубежного опыта исполнения наказания в виде лишения свободы на определенный срок в процессе реформирования уголовно-исполнительной системы Украины.

Positive foreign experience regarding execution of imprisonment for a fixed term as a conceptual basis for the reform of the criminal and executive system of Ukraine. The article deals with the priority directions for using positive foreign experience regarding execution of imprisonment for a fixed term in the process of the criminal and executive system of Ukraine reforming.
Пузирьов М. С. Позитивний зарубіжний досвід виконання покарання у виді позбавлення волі на певний строк як концептуальна основа реформування кримінально-виконавчої системи України / М. С. Пузирьов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 117-124.
Keywords: позбавлення волі на певний строк; виконання покарання; концептуальна основа; кримінально-виконавча (пенітенціарна) система; зарубіжний досвід; лишение свободы на определенный срок; исполнение наказания; концептуальная основа; уголовно-исполнительная (пенитенциарная) система; зарубежный опыт; imprisonment for a fixed term; execution of punishment; conceptual basis; criminal and executive (penitentiary) system; foreign experience