Деякі аспекти використання 1 статті протоколу № 1 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод - Маковецька, А. О. (Одеса, 2016)
В статті проведено аналіз положень нормативно-правових актів національного законодавства та Конвенції у ракурсі відчуження майна, а саме природних ресурсів, зокрема земельних ділянок, задля гармонізації та подолання прогалин у кримінальному законодавстві України.
Маковецька А. О. Деякі аспекти використання 1 статті протоколу № 1 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод / А. О. Маковецька // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 51-56.
Keywords: захист прав і основоположних свобод людини; 1 стаття протоколу № 1 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод; Європейський суд з прав людини; кримінальне законодавство України