Сільський зелений туризм як вид діяльності особистого селянського господарства - Бєлова, Анастасія Дмитрівна; Чеснова, Анастасія Андріївна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена засадам функціонування та розвитку сільського зеленого туризму в Україні. Визначено діяльність держави в управлінні сільським зеленим туризмом. Особлива увага приділена визначенню сільського зеленого туризму як основного фактору розвитку внутрішнього туризму..
Бєлова А. Д., Чеснова А. А. Сільський зелений туризм як вид діяльності особистого селянського господарства / А. Д. Бєлова., А. А. Чеснова // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 27-29.
Keywords: сільський зелений туризм; сільська садиба; особисте селянське господарство; гостинність; екологічний туризм