Порядок набуття чинності кримінально-процесуального закону - Солдатський, В. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті досліджено питання порядку набуття чинності кримінально-процесуального закону. Зроблено висновки, що ця робота є дослідженням теоретичних і практичних питань дії кримінального процесуального закону в часі , просторі, за колом осіб. На захист виносяться положення, що теоретично сформульовані й обгрунтовані та містять елементи наукової новизни.
Солдатський В. В. Порядок набуття чинності кримінально-процесуального закону / В. В. Солдатський // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.379-381.
Keywords: кримінально-процесуальний закон; Кримінально процесуальний кодекс України; нормативно-правові акти; слідчі дії; зворотна дія закону у часі