Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Автоматизоване проектування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Автоматизоване проектування. Харенко Дмитро Олександрович. 2. Конспект лекцій з дисципліни «Автоматизоване проектування» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко. Одеса : МГУ, 2024. 38 с. 3. Питання до заліку. 4. Тематика та питання до самостійної підготовки та індивідуальних завдань. 5. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Автоматизоване проектування", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29275