Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Розробка ігрових застосунків» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Розробка ігрових застосунків» Лебедєва Олена Юріївна. 2.121 Б ВК7 2 КЛ Розробка ігрових застосунків. 3. 121 Б ВК7 2 ПР Розробка ігрових застосунків. 4. 121 Б ВК7 2 СР Розробка ігрових застосунків.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026.