Євген Васильович Додін - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2011)
Біобібліографічний покажчик присвячено науково-дослідницький, педагогічній та громадський діяльності Є.В. Додіна
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Додін Є.В.; Додин Е.В.; Dodyn E.V.