Універсальні міжнародні правові стандарти права на вищу освіту - Громовенко, Костянтин Вікторович (My University, 2018)
У статті висвітлено розвиток міжнародного забезпечення права на вищу освіту в рамках формування сучасного міжнародного права прав людини. Досліджено приписи Міжнародного пакту про економічні, соціальні та культурні права, розвинуті у діяльності профільного комітету ООН, висвітлена діяльність Спеціального доповідача ООН з питання права на освіту.
Громовенко К. В. Універсальні міжнародні правові стандарти права на вищу освіту / К. В. Громовенко // Юридичний науковий електронний журнал. – 2018. - № 4. – С. 183-186.
Keywords: вища освіта; конвенційні комітети; права людини; право на освіту; стандарти освіти