Динаміка співвідношення норм адміністративного права, релігії, моралі та звичаїв - Саєнко, С. І.; Саенко, С. И.; Sayenko, S. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті йдеться про системний взаємозв’язок норм моралі, адміністративного права, релігії та звичаїв. Вказується, що під час створення нових норм адміністративного права здійснюється врахування вимог інших соціальних норм.
Саєнко С. І. Динаміка співвідношення норм адміністративного права, релігії, моралі та звичаїв / С. І. Саєнко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 23-29.
Keywords: норма; адміністративне право; мораль; релігія; звичаї; норма; административное право; мораль; религия; обычаи; norm; administrative law; morality; religion; customs