Судова влада в Україні : методичні вказівки до виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр Національного університету «Одеська юридична академія» (галузь знань 08 «Право», спеціальність 081 «Право») - Кравченко, Марина Олександрівна; Кубаєнко, Андрій Володимирович; Свида, Олексій Георгійович; Нестерчук, Лілія Петрівна (Одеса : Юридична література, 2024)
Методичні вказівки до  виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр національного університету «одеська юридична академія» (галузь знань 08 «Право», спеціальність 081 «Право») містять план практичних занять, завдання до  них, теми рефератів, завдання до  самостійної роботи та список рекомендованої літератури. наприкінці методичних вказівок міститься перелік питань для підготовки до  іспиту.
Судова влада в Україні : метод. вказів. до виконання практич. робіт для підгот. здобув. вищої освіти ступ. бакалавр НУ «ОЮА» (галузі знань 08 «Право», спец. 081 «Право») / уклад. М. О. Кравченко, А. В. Кубаєнко, О. Г. Свида, Л. П. Нестерчук. —  Одеса : Юридична література, 2024. —  40 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29411
Keywords: Правова природа судової влади; Принципи судової влади; Специфіка функцій судової влади; Системи судоустрою в Україні; Вища рада правосуддя; Вища кваліфікаційна комісія суддів; Судова влада та суміжні інститути