Превентивна діяльність підрозділів Національної поліції України : навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека» спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність» - Кубаєнко, Андрій Володимирович; Ульянов, Олексій Іванович; Крижановська, Олена Володимирівна (Одеса : Юридична література, 2024)
У навчально-методичному посібнику на основі досягнень правової науки, сучасного законодавства України і практики його застосування висвітлено основні питання курсу «Превентивна діяльність Національної поліції України». Посібник призначений для здобувачів вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія», практичних працівників Національної поліції України, а також усіх, хто цікавиться питаннями поліцейської діяльності.
Кубаєнко А. Превентивна діяльність підрозділів Національної поліції України : навч.-метод. посібник для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістра у Національному університеті «Одеська юридична академія», галузь знань 26 «Цивільна безпека» спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність». / авт.-укл.: А. Кубаєнко, О. Ульянов, О. Крижановська ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». — Одеса : Юридична література, 2024. — 128 с.- Режим доступу: . https://doi.org/10.32837/11300.27392
Keywords: поліцейська діяльність; організація превентивної (профілактичної) поліцейської діяльності; патрульна поліція; підрозділи превентивна діяльністьі; ювенальна превенція; домашнє насильство; охорона публічного порядку; публічна безпека; надзвичайний та воєнний стан; Національна поліція України