Забезпечення практичної реалізації використання конфіденційного співробітництва як негласної слідчої (розшукової) дії - Подобний, О. О.; Подобный, А. А.; Podobniy, A. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Використання конфіденційного співробітництва як негласна слідча (розшукова) дія обгрунтовано складовою такого напряму оперативно-розшукового забезпечення кримінального провадження, як створення оптимальних умов процесу розслідування. Визначено форми використання конфіденційного співробітництва й негласні слідчі (розшукові) дії, до проведення яких може залучатися особа, яка співпрацює на засадах конфіденційності.
Подобний О. О. Забезпечення практичної реалізації використання конфіденційного співробітництва як негласної слідчої (розшукової) дії / О. О. Подобний // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 159-164.
Keywords: оперативно-розшукове забезпечення; кримінальне провадження; конфіденційне співробітництво; оперативно-розыскное обеспечение; уголовное производство; конфиденциальное сотрудничество; operational investigative support; criminal proceedings confidential cooperation