Співвідношення причини та наслідку із категорією факту в криміналістиці - Веліканов, С. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена встановленню співвідношення причини та наслідку із категорією факту в криміналістиці. Висвітлено та звернено увагу на те, що категорії факту в криміналістичній літературі приділено чималу увагу, тому вбачається за необхідне вивчити із криміналістичної точки зору спввідношення цієї категорії із компонентами причинності - причиною та наслідком.
Веліканов С. В. Співвідношення причини та наслідку із категорією факту в криміналістиці / С. В. Веліканов // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.427-429.
Keywords: предмет теорії причинності в криміналістиці; суб'єктна причинність; об'єктна причинність; категорія факту в криміналістиці; причина; наслідок