Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електроживлення систем зв'язку» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Електроживлення систем зв'язку» Русу Олександр Петрович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Електроживлення систем зв'язку» Русу Олександр Петрович. 3. Русу О.П. Електроживлення систем зв'язку: методичні рекомендації для самостійної роботи 2024.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Електроживлення систем зв'язку» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32540