Видовий об'єкт посягання на життя представника іноземної держави - Акулова, Н. В. (Одеса, 2018)
В статті проаналізовано такі питання, як міжнародний порядок, підтримання миру та стабільності у світі, підвищення соціально-економічних стандартів життя усього людства, гуманізація діяльності міжнародних та національних владних інститутів, захист суб'єктів міжнародного права від протиправних посягань.
Акулова Н. В. Видовий об'єкт посягання на життя представника іноземної держави / Н. В. Акулова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 195-198.
Keywords: міжнародна безпека; міжнародні злочини; кримінальне право; міжнародно-правові відносини; Кримінальний кодекс України