Інформаційні та комунікаційні складові політики зближення Європейського Союзу 2014-2020 рр. - Міхейченко, М. А. (Одеса, 2016)
В статті проаналізовано особливості інформаційних та комунікаційних євроінтеграційних процесів в Україні, що полягають у наданні громадянам та членам громадянського суспільства максимально вичерпної інформації про них.
Міхейченко М. А. Інформаційні та комунікаційні складові політики зближення Європейського Союзу 2014-2020 рр. / М. А. Міхейченко // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 62-66.
Keywords: інформація; комунікація; політика; Європейський Союз; інформаційна політика; соціальна комунікація; європейська інтеграція України