Дисциплінарна відповідальність адвоката - Лебідь, С. Ю. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена висвітленню стандартів дисциплінарної відповідальності адвоката. Приділено увагу більш повній деталізації дисциплінарних стягнень, які можуть бути застосовані до адвоката, розширити коло санкцій які можуть бути застосовані до адвоката, цим самим дати можливість більш справедливо призначати покарання і більш сумісно с тяжкістю протиправного діяння.
Лебідь С. Ю. Дисциплінарна відповідальність адвоката / С. Ю. Лебідь // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 323-325.
Keywords: адвокат; інститут дисциплінарної відповідальності адвоката; підстава дисциплінарної відповідальності адвоката; види дисциплінарних стягнень; пропорційність дисциплінарної відповідальності