Средства вербализации сочетаемости просодических характеристик речевого голоса в современном английском языке - Демчук, А. И.; Демчук, Ангеліна Іванівна; Demchuk, А. I. (Одеса, 2015)
Статтю присвячено дослідженню англомовних засобів вербальної сполучуваності просодичних характеристик мовленнєвого голосу. Аналізуються різні типи сполучуваності мелодики, гучності, темпу, якості голосу, які вербалізуються в декількох лексичних одиницях, вивчається потенціал сполучуваності вербалізаторів різних просодичних параметрів.

The article studies means of the speaking voice prosodic characteristics verbal combinatory in the modern English language. Different types of the combinatory of melody, loudness, tempo, voice quality, which verbalize in several lexical units, are analyzed, combinatory potential of the speaking voice prosodic parameters nominative units are investigated.
Демчук А. И. Средства вербализации сочетаемости просодических характеристик речевого голоса в современном английском языке / А. И. Демчук // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 6. – Т.2. – С. 9-12.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; вербальна сполучуваність; просодична характеристика (параметр); мовленнєвий голос; лексична одиниця; verbal combinatory; prosodic characteristic (parameter); speaking voice; lexical unit