Громадянська освіта в Україні: сучасна проблематика - Євсюкова, А. В. (Одеса, 2017)
У статті здійснено спробу конкретизації та практичної реалізації проблеми формування громадянської освіти в сучасній Україні.
Євсюкова А. В. Громадянська освіта в Україні: сучасна проблематика / А. В. Євсюкова // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 132-134.
Keywords: громадянин; громадянське суспільство; громадянська освіта; громадянська компетентність; суспільно-політична активність; протест