Марко Пилипович Орзіх - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2010)
Біобібліографічний покажчик присвячено науково-дослідницькій, педагогічній та громадській діяльності М. П. Орзіха.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Орзіх М.П.; Орзих М.Ф.; Orzykh M.