Злочини, пов'язані із вживанням наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів - Мирошниченко, Н. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проведено короткий аналіз чинного законодавства, що здійснює правове регулювання злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, сучасний стан, причини вчинення наркозлочиннів, особливості кваліфікації цих злочинів.
Мирошниченко Н. А. Злочини, пов'язані із вживанням наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів / Н. А. Мирошниченко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.213-215.
Keywords: злочини; наркотичні засоби; психотропні речовини та їх аналоги; кримінальна відповідальність; кваліфікація