Кодекс Феодосія - нормативне підгрунтя для подальшого розвитку візантійського права - Попсуєнко, Людмила Олександрівна; Попсуенко, Людмила Александровна; Popsuenko, L. (My University, 2010)
Article is devoted to research of a phenomenon of the Byzantian right presented by its such major part, as the Code of Theodosia. So, in article its inﬂ uence and value on the further development of system of the Byzantian right is shown and deﬁ ned.

Статья посвящена исследованию феномена византийского права, представленного таой его важнейшей частью, как Кодекс Феодосия. Так, показывается и определяется его влияние и значение на дальнейшее развитие системы византийского права.

Стаття присвячена дослідженню феномена візантійського права, представленого такою його найважливішою частиною, як Кодекс Феодосія. Так, показується і визначається його вплив і значення у подальшому розвитку системи візантійського права.
Попсуєнко Л. О. Кодекс Феодосія - нормативне підгрунтя для подальшого розвитку візантійського права / Л. О. Попсуєнко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 460-468.
Keywords: Кодекс Феодосія; візантійське право; Кодкекс Феодосия; византийское право; Kodkeks Theodosius; Byzantine law