Особливості дослідження структури влади в міських спільнотах в Україні - Рибалка, С. В.; Рыбалка, С. В.; Rybalka, S. V. (Одеса: Фенікс, 2015)
Стаття присвячена визначенню теоретико-методологічних засад дослідження структури влади в міських спільнотах. Описуються основні риси концепції «міських політичних режимів». Визначаються відмінності міських політичних режимів в українських містах, обумовлені специфікою політичних інститутів і традицій вітчизняного самоврядування та виборчого процесу.
Рибалка С. В. Особливості дослідження структури влади в міських спільнотах в Україні / С. В. Рибалка // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 106-115.
Keywords: структура влади в міських спільнотах; «міські політичні режими»; інститути і традиції вітчизняного самоврядування та виборчого процесу; структура власти в городских сообществах; «городские политические режимы»; институты и традиции отечественного самоуправления и избирательного процесса; power structure in urban communities; "Urban political regimes"; institutions and traditions of national governments and the electoral process