Особливості й питання класифікації нотаріальних проваджень - Денисяк, Н. М. (My University, 2019)
Стаття присвячена вивченню процедури вчинення нотаріальних проваджень, визначенню порядку (механізму, послідовності) здійснення нотаріальних дій уповноваженими від імені держави суб’єктами, а також установленню комплексного правового інституту як сукупності визначених законом норм, якими регламентується послідовність і можливі варіанти поведінки суб’єктів у нотаріальних правових відносинах, загальні й конкретні умови вчинення нотаріальних дій (проваджень), а також права й обов’язки суб’єктів нотаріального процесу під час учинення тих чи інших дій.
Денисяк Н. М. Особливості й питання класифікації нотаріальних проваджень / Н. М. Денисяк // Юридичний вісник. – 2019. - № 1. – С. 47-52.
Keywords: вчинення; властивості; документи; зберігання; процес; підстави; класифікація; специфіка; факти; нотаріальне провадження; нотаріальний процес; порядок учинення; нотаріальні відносини; нотаріальні дії