Роль адвоката у сучасному суспільстві - Яценко, Н. І. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена питанню щодо визначення ролі і місцю адвокатури у сучасному суспільстві.
Яценко Н. І. Роль адвоката у сучасному суспільстві / Н. І. Яценко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 258-260.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; адвокат; професійна правнича допомога; незалежність; захист прав і основоположних свобод людини; сучасне суспільство