Періодизація розвитку концепції "гуманітаризму" - Ткач, Т. Я. (Одеса, 2016)
У статті розглядаються сутнісний зміст понять "гуманітаризм" та висвітлюються погляди науковців щодо впровадження відповідних засад в періодизацію розвитку концепції "гуманітаризму".
Ткач Т. Я. Періодизація розвитку концепції "гуманітаризму" / Т. Я. Ткач // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 85-88.
Keywords: гуманітаризм; гуманізація; цінності; розвиток особистості; діалогова взаємодія; свобода вибору; розвиток концепції "гуманітаризму"