Активізація протестних рухів як вияв загострення соціальної напруги у світі. - Оверчук, О.В.; Оверчук, О.В.; Overchuk, O (My University, 2012)
This article deals with main reasons of protest movements activation in the countries of the West. It the article is analysed principal tasks of protest actions, reaction of authorities to requirements of protesters, effectiveness of movement.
Оверчук О.В. Активізація протестних рухів як вияв загострення соціальної напруги у світі. / О.В. Оверчук //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C. 280 - 289.
Keywords: Протестні рухи; Рухи протесту в країнах Заходу; Акції протесту; Акции протестов; Движения протестов в странах Запада; Протестные движения; protest movements; The protest movement in the West; protest actions