Спільна міграційна політика країн - членів Європейського Союзу : напрацювання моделі, правове регулювання і участь у цьому процесі України. - Чайковский, Ю. В.; Чайковский, Ю. В.; Chajkovskij, Ju. (My University, 2011)
The article analyzes the concepts of modern migration policy, the search for an optimal model for Ukraine and its legal registration in view of European integration trends in our state. Also studied the migration situation in Ukraine and an analysis of factors affecting migration.
Чайковский, Ю. В. Спільна міграційна політика країн - членів Європейського Союзу : напрацювання моделі, правове регулювання і участь у цьому процесі України. // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 44 . С. 148 - 155.
Keywords: Міграційна політика; Концепції міграційної політики ,модель для України; Міграційна ситуація в Україні; Миграционная ситуация в Украине; Концепции миграционной политики , модель для Украины; Миграционная политика; Migration policy; Concept of migration policy, the model for Ukraine; Migration situation in Ukraine