Функції статутного капіталу акціонерних товариств - Костова, Н. І.; Костова, Н. И.; Kostova, N. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено дослідженню функцій статутного капіталу акціонерних товариств за законодавством України. Наведено класифікації функцій статутного капіталу, а також законодавчі вимоги до статутного капіталу акціонерних товариств.
Костова Н. І. Функції статутного капіталу акціонерних товариств / Н. І. Костова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 353-359.
Keywords: статутний капітал; функції статутного капіталу; мінімальний розмір статутного капіталу; акціонерні товариства; основні й похідні функції статутного капіталу акціонерного товариства; уставный капитал; функции уставного капитала; минимальный размер уставного капитала; акционерные общества; основные и производные функции уставного капитала акционерного общества; share capital; features the authorized capital; the minimum authorized capital stock companies; and major derivatives of the share capital of the company