Охоронна та регулятивна функції в кримінальному праві: проблема їх співвідношення та взаємозв'язку - Ковальский, В. С. (Одеса, 2018)
Стаття присвячена розгляду охоронної та регулятивної функції кримінального права шляхом вивчення її форми, проблемам їх співвідношення та взаємозв'язку.
Ковальский В. С. Охоронна та регулятивна функції в кримінальному праві: проблема їх співвідношення та взаємозв'язку / В. С. Ковальский // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 20-25.
Keywords: функція; охорона; кримінальне право; зміст; сутність; внутрішнє; зовнішнє