Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Чисельні методи» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Чисельні методи» Григор’єва Т.І. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Чисельні методи» Григор’єва Т.І. 3. Стрелковська І.В., Григор’єва Т.І., Паскаленко В.М. Чисельні методи: методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І.В., Григор’єва Т.І., Паскаленко В.М. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 20 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Чисельні методи» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32575