Спілки та асоціації адвокатів - Сенишин, Т. Р. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті зазначено, що спілки та асоціації адвокатів представляють інтереси адвокатів у державних органах і об'єднаннях громадян, захищають соціальні та професійні права адвокатів, здійснюють методичну і видавничу роботу, сприяють підвищенню професійного рівня адвокатів, можуть створювати спеціальні фонди і діють відповідно до своїх статутів.
Сенишин Т. Р. Спілки та асоціації адвокатів / Т. Р. Сенишин // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.551-554.
Keywords: адвокат; адвокатура; адвокатська діяльність; спілки та асоціації адвокатів; Закон України "Про адвокатуру"