Кореляційні залежності структурних елементів злочинної діяльності посадових осіб та вплив їх пізнання на процес розслідування - Федорчук, Олександр; Федорчук, О.; Fedorchuk, Oleksandr (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Акцентована увага на важливості пізнання кореляційних залежностей під час пізнання злочинної діяльності посадових осіб як у межах оперативно–розшукової діяльності: так і досудового розслідування. Окреслені окремі форми кореляційних залежностей між елементами злочинної діяльності зважаючи на статус посадової особи, рівень її повноважень та окремі інші чинники. Визначені основні напрями використання результатів такої пізнавальної діяльності під час безпосереднього здійснення досудового розслідування такої категорії кримінальних правопорушень.
Федорчук О. Кореляційні залежності структурних елементів злочинної діяльності посадових осіб та вплив їх пізнання на процес розслідування. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 516-520. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33582
Keywords: злочинна діяльність; посадова особа; механізм злочинної діяльності; криміналістичне пізнання; кореляційні залежності