Міжнародне публічне право : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. осв. галузі знань 08, спец. 081 «Право» та галузі знань 29, спец. 293 «Міжнародне право» - Мануїлова, К. В.; Бєлогубова, О. О.; Канєнберг-Сандул, О. К.; Кузьмін, Е. Е.; Цуркан-Сайфуліна, Ю. В.; Бугаєць, А. С. (Одеса : Фенікс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Міжнародне публічне право». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, а також рекомендований перелік джерел. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітніх програм «Право», «Міжнародне право» за спеціальністю 081 та спеціальністю 293 і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Міжнародне публічне право : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. осв. галузі знань 08, спец. 081 «Право» та галузі знань 29, спец. 293 «Міжнародне право» [Електронне видання] / уклад.: К. В. Мануїлова, О. О. Бєлогубова [та ін.] ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 234 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28680 ; https://doi.org/10.32837/11300.28680
Keywords: навчально-методичний посібник; міжнародне публічне право; теорія міжнародного права; міжнародно-правове регулювання; норми міжнародного права