Робоча програма навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень - Манько, Денис Григорович (Одеса, 2024)
Дисципліна «Основи наукових досліджень та правовий супровід» надає змогу здобувачам другого ступеня вищої освіти оволодіти спеціальними професійними компетентностями, створює перспективу розширення й поглилення ними власного досвіду дослідницької роботи від найпростіших її форм (підготовка виступу на семінарському занятті, рефератів з конкретної дисципліни тощо) до виконання кваліфікаційних робіт та підготовки наукових публікацій.
Манько Д. Г. Робоча програма навчальної дисципліни Основи наукових досліджень та правовий супровід. Галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка». Спеціальність 014.09 – «Середня освіта (Інформатика)». Освітня програма «Інформатика та програмування». Другий (магістерський) рівень / Д. Г. Манько ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 12 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28510