Доцільність та умови створення Українського міжнародного реєстру суден - Котлубай, В'ячеслав Олексійович; Котлубай, Вячеслав Алексеевич; Kotlubaj, Vjacheslav (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The article is devoted the examines trends in the development of world shipping tonnage supply, position of the Ukrainian merchant fleet in the world freight market. The expediency of the establishment and functioning of the basic conditions of Ukrainian international ship registry.
Котлубай В. О. Доцільність та умови створення Українського міжнародного реєстру суден / В. О. Котлубай // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 309-315.
Keywords: міжнародний реєстр суден; судноплавні компанії; реєстрація суден; державна підтримка; конкурентоспроможність; международный реестр судов; судоходные компании; регистрация судов; государственная поддержка; конкурентоспособность; international register of ships; shipping companies; ship registration; government support; competitive