Історичний підхід у сучасних процесах пізнання права. - Бикова, Я. А.; Быкова, Я. А.; Bykova, Ja (My University, 2011)
The article is devoted to aspects of the appearance and evolution of the his- torical approach in understanding of law. Particular attention was paid to the analysis of prospects for the historical school of law, in relation to modern processes researches of law.
Бикова, Я. А. Історичний підхід у сучасних процесах пізнання права. / Я.А. Бикова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 44 . С. 95 - 102.
Keywords: Вивченння права; Історичний підхід у пізнанні права; Історія права; Сучасні процеси права; Современные процессы права; История права; Историческмй подход в познании права; Изучение права