Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Програмування інфокомунікаційних сервісів і систем» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Програмування інфокомунікаційних сервісів і систем» Мірошник Марина Анатоліївна. 2. Стрелковська І.В., Мірошник М.А., Григор’єва Т.І. Програмування інфокомунікаційних сервісів і систем : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І.В., Мірошник М.А., Григор’єва Т.І. ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 22 с. 3. Мірошник М.А. Програмування інфокомунікаційних сервісів і систем. Опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 40 с. 4. Мірошник М.А. Програмування інфокомунікаційних сервісів і систем. Методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 45 с. 5. Робоча програма авчальної дисципліни «Програмування інфокомунікаційних сервісів і систем» Мірошник Марина Анатоліївна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32505