Конспект лекцій з дисципліни «Мультимедійні системи» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко, Олександр Владиславович (Одеса : НУ «ОЮА», 2023)
Розглянуто основні технологічні і практичні аспекти використання мультимедійних технологій. Містить теоретичний матеріал, який може бути використано для виконання лабораторних та самостійних занять, які виконуються у комп’ютерному класі в межах навчальної дисципліни. Призначено для студентів з метою закріплення теоретичного матеріалу і підготовки до лабораторних та самостійних занять з дисципліни «Мультимедійні системи»
Задерейко О. В. Конспект лекцій з дисципліни «Мультимедійні системи» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» / Уклад.: О. В. Задерейко. – Одеса : НУ «ОЮА», 2023. – 72 с. Режим доступу https://doi.org/10.32837/11300.27267
Keywords: апаратні засоби мультимедійних технологій; програмні засоби мультимедійних технологій; комп'ютерна графіка у мультимедійних системах; цифрове відео у мультимедійних системах; звукове представлення звукових сигналів; Research Subject Categories::TECHNOLOGY