Спеціфіка та основні характеристики молоді в сучасному суспільстві. - Каретна, Ольга Олександрівна; Каретна, О.О.; Karetnaja, O (My University, 2011)
The article is devoted to analysis of processes of youth social activity re- ducing, their marginalization and attempts of forming an alternative model of social system within the state.
Каретна, О.О. Спеціфіка та основні характеристики молоді в сучасному суспільстві. / О.О.Каретна // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 187 - 192.
Keywords: Молодь в сучасному суспільстві; Соціологія; Молодіжна політика; Зниження соціальной активності молодіжи; Снижение социальной активности молодёжи; Молодёжная политика; Социология; Молодёж в современном обществе