Вільні публічні ліцензії в Україні - Зеров, К. О.; Зеров, К. А.; Zerov, K. А. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено висвітленню питання розуміння поняття та правової природи вільних публічних ліцензій, їх класифікації, виокремленню їх істотних ознак та місця в системі цивільно-правового регулювання авторських правовідносин в Україні.
Зеров К. О. Вільні публічні ліцензії в Україні / К. О. Зеров // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 195-204.
Keywords: вільні публічні ліцензії; ліцензійний договір; creative commons; свободные публичные лицензии; лицензионный договор; free license; license agreement